Update 23-6-17 Inzet van De Reiskoffer succesvol

Update: 21-6-17 is er een presentatie geweest van de reiskoffer, hier kunt u het PDF bestand downloaden wat gebruikt is in de powerpoint presentatie Levi (15) uit Dirksland: “Eerst reisde ik met de taxi en nu kan ik met de bus, omdat ik de Buzz Buddy bij me heb”. In Nederland zijn er meer dan 150.000 mensen met een beperking die noodge... Lees dit artikel »

Inschrijven nieuwsbrief


Als u hier uw e-mail adres invult, dan wordt u op de hoogte gehouden over wat wij doen! U kunt zich op elk gewenst moment uitschrijven.

Openbare vergadering ASDGO

29 augustus 2017 · 19:30 uur

29 augustus 2017 is de vijfde openbare vergadering in 2017, zet deze datum alvast in uw agenda. Meer informatie volgt. Bekijk vergadering »

Over de Adviesraad

De primaire doelstelling van de adviesraad is om het college van B&W en de gemeenteraad van de gemeente Goeree-Overflakkee, gevraagd en ongevraagd, te adviseren over zaken die het sociale domein aangaan. De leden zijn positief kritisch ingesteld, signaleren problemen en denken mee over oplossingen. Zo nodig roepen ze (ervaring)deskundigen bij elkaar voor achtergrondinformatie en praktijkervaringen.

De Adviesraad bestudeert de (ontwerp) beleidsplannen van de gemeente op het gebied van het sociaal domein en geeft hierop haar visie. Zij volgt de werkwijze van de gemeente kritisch en geeft zo nodig een ongevraagd advies af. Verder houdt zij nauw contact met de mensen welke afhankelijk zijn van de wetgeving die valt onder het sociaal domein. De ASDGO behartig geen individuele belangen.


Lees meer »