Leo Pronk gastspreker tijdens de komende vergadering

Vergadering Adviesraad Sociaal Domein Goeree-Overflakkee

Op dinsdag 18 mei om 19.30 uur is de volgende digitale vergadering van de Adviesraad Sociaal Domein.

Gastspreker Leo Pronk

De Huiskaemer in Melissant biedt op een kleinschalige manier wonen, logeren en dagbesteding aan voor mensen met een verstandelijke beperking. De Huiskaemer staat naast warmte en gezelligheid voor geborgenheid. Er wordt gewoond en geleefd met elkaar, net als thuis. We ondernemen dingen en vieren vooral het leven.

Het hart van de zorgondernemers, Leo en Anne Pronk ligt in het organiseren en bieden van deze kleinschalige zorg. Vanuit deze droom zijn zij gestart met De Huiskaemer. Leo en Anne weten met hun jarenlange ervaring in de zorg waar zij het over hebben en wat er komt kijken bij het bieden van goede zorg.

De Huiskaemer biedt alle faciliteiten om 24-uurs zorg en begeleiding te bieden aan de bewoners die ondersteund worden door een zorgvuldig samengesteld team van medewerkers.

Kijk voor meer informatie op www.dehuiskaemer.nl

Daarnaast zal Leo ingaan op de plannen voor het realiseren van wonen en zorg voor mensen met dementie, kort iets vertellen over het Polderhuus en hoe ze zijn georganiseerd.

De volgende onderwerpen staan deze avond op de agenda:

Agenda

De volledige agenda van deze avond kunt u hier raadplegen.

Wij nodigen u van harte uit om digitaal aan te sluiten, mee te denken en inbreng te hebben. U kunt u aanmelden voor de vergadering door een mail te sturen naar info@asdgo.nl met uw naam en e-mailadres.« Terug naar nieuws